Provisorisk infrastruktur

Vi leverer alt av midlertidig strøm og elektriske produkter til små og store prosjekter i hele Viken og Oslo.

Hvorfor velge Electrix?

Vi er en totalleverandør i det det provisoriske strømmarkedet som jobber uten mellomledd. Vi er det  eneste leddet du trenger å kontakte for å prosjektere og sette opp komplett produkt.

I dag leverer andre elektroentreprenører strøm til første byggestrømsentral, men ikke tilleggstjenester. Byggestrøm blir ofte nedprioritert av elektroentreprenørene, da det blir satt ut flere og større oppdrag fra nettselskapene og tiden ikke strekker til. Det er også få prekvalifiserte elektroentreprenører i markedet, og det er kun de prekvalifiserte som er godkjent til å koble byggestrømsentralene på nettet til netteier.

Mange tilbyr dårlige løsninger, der den som har bestilt anlegget må montere undersentraler, lysanlegg, varmeanlegg og andre strømartikler på egen hånd.

Vi gjør det heller sånn: Vi leverer alle produkter og tjenester som skal til for å forenkle hverdagen for både bygg- og anleggsbransjen og alle som har behov for midlertidig strøm.

Løsningene våre er smarte, enkle og innovative systemer, enten vi snakker bestilling eller prosjekthåndtering. Vi hjelper også bygg- og anleggsentreprenørene med å gjøre klimavennlige valg for en grønn byggeplass.

Elektriske produkter

Vi skal levere alle elektriske og energibesparende produkter som et midlertidig anlegg eller tilstelning måtte ha behov for. Vårt hovedfokus er byggestrømsentraler.  Tilleggsproduktene vil for eksempel være lys, varme/byggtørkere, provisoriske elbilladere, skjøtekabler og undersentraler mm. Med disse tilleggsproduktene vil det igjen være behov for kabelbeskyttelse som kjøreramper, oppheng og kabelrør. Som prekvalifisert elektroentreprenør kan vi prosjektere, levere og montere et totalprodukt med oppmelding og tilkobling mot nettselskapene og samtidig beregne og installere alle de elektriske artiklene.

Tjenester og service

Vi lover deg eksepsjonell service fra A til Å. Fra en henvendelse til prosjektering, beregning og leveranse har vi kunnskapen og erfaringen som må til. Vi beregner effektbehov, lysforhold og kostnadsbesparelser i form av energibesparende produkter.

Med tilpassede datasystemer har vi full oversikt over logistikk, produkter og tjenester. Dette gir deg  rask levering med høy kvalitet. Vi har en egen portal for henvendelser der du enkelt kan bestille nye produkter og tjenester, få oversikt over det du allerede har bestilt, og lett gi oss beskjed når anlegget skal tas ned.

Det grønne skiftet

Fra 1. januar 2022 ble det implementert et forbud mot bruk av fossile oljeprodukter til oppvarming og tørking på byggeplasser. Med en ambisjon om å oppnå fullstendig utslippsfrie bygge- og anleggsplasser innen 2030, står den norske bygge- og anleggssektoren overfor en betydelig omstilling. Dette representerer en vesentlig skiftning mot mer bærekraftige praksiser, og for å realisere denne grønne transformasjonen, må vi i stor grad elektrifisere arbeidsplassene våre.

Sørby Utleie har tatt en aktiv rolle i å møte utfordringene som dette skiftet innebærer. Gjennom et strategisk partnerskap med Electrix, tar vi sikte på å tilby omfattende løsninger som støtter overgangen til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. Med dette samarbeidet tilbyr vi:

  • Helhetlige konsepter for utslippsfrie bygg- og anleggsplasser.
  • Implementering av høy- og lavspente løsninger.
  • Leveranse av høyspentløsninger, provisoriske trafostasjoner, lavspent provstrømsanlegg og batteriløsninger.
  • Utslippsfri oppvarming og tørking.
  • Drift, overvåkning og beredskap for disse løsningene.
  • Ledelse av høyspent anlegg.
  • Godt utvalg av utslippsfrie maskiner.


Dette partnerskapet gir oss muligheten til å være ledende i den pågående transformasjonen mot en mer bærekraftig bygge- og anleggsbransje. Gjennom nyskapende løsninger og et bredt spekter av tjenester tar vi sikte på å skape en mer miljøvennlig fremtid for bransjen, samtidig som vi imøtekommer kravene til effektivitet og funksjonalitet.

Produkter og tjenester

Kontakt oss

Sentralbord

Send oss en melding via kontaktskjemaet

Vi leverer våre tjenester i hele Viken og Oslo.