Miljø & bærekraft

Electrix er en entreprenør som tenker nytt om elektrisk infrastruktur, vi er med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn noe som vi tar på stort alvor.

Miljø & bærekraft

Electrix skal gjøre verden litt bedre

Electrix er en entreprenør som tenker nytt om elektrisk infrastruktur. Vi er med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn noe som vi tar på stort alvor.

Vi er stolte over at våre ansatte har som mål at Electrix skal gjøre sitt for at verden skal bli et litt bedre sted, dag for dag, jobb for jobb. Fra første dag har vi hatt et stort fokus på å samle de rette menneskene, med den rette kompetansen, til den rette jobben. Vi er kontinuerlige i utvikling og under opplæring, men har høyt fokus på at alle personer skal bli den rette personen, uansett jobb.

På bakgrunn av dette legger vi stor vekt på videreutvikling, opplæring og samarbeid innad i gruppen, for å sørge for at alle får nyte den tverrfaglige kompetansen som vi har samlet i Electrix.

Klikk på alternativene under for å lese mer om våre policyer og sertifiseringer

Send oss en melding via kontaktskjemaet

Har du behov for våre tjenester?

Electrix konkurrerer på kvalitet, pris og effektivitet, samtidig som vi bidrar sterkt til grønne bygge- og anleggsplasser. Vi har også lang bransjeerfaring fra andre selskaper. Men som et mindre selskap har vi rask responstid og lavere kostnader.

Stolt sponsor av Sparta Sarpsborg – En av oss