Leder for sikkerhet

Er på jakt etter noe mer enn en tradisjonell LFS som overser arbeidene fra en varm bil eller kvier seg for å stå i grøft med dere? Da er det Electrix du bør jobbe med.

Hvorfor velge Electrix?

Vi tilbyr montører med spesiell kompetanse for å være  leder for sikkerhet i Viken og Oslo. Montørene våre bistår i felt og er ikke redde for å ta i et tak. Vi mener fokuset på sikkerhet øker når våre LFS  bistår i grøfta, og ved at vi får bli kjent med mannskapet deres på plassen.

Ved et tettere samarbeid mellom LFS og maskinførere/anleggsarbeidere får man et bredere bilde av risikomomenter og uønskede situasjoner som kan oppstå. Det vil også være mer fokus på at rutiner og instrukser blir fulgt.

Alle kan alltid lære av hverandre, og alle er tjent med et hevet fokus på sikkerhet. Alle skal trygt hjem etter endt arbeidsdag.

Vi kan bistå som leder for sikkerhet ved graving nær kabler i bakken, jobber med kran, sprengningsarbeider, liftarbeid og graving nær luftledningsanlegg for å nevne noe. Disse godkjenningene gjelder både hos Elvia og Norgesnett. Vår kompetanse på HMS og detaljkunnskap om strømnettet gjør at du som kunde kan være trygg.

Produkter og tjenester

Kontakt oss

Sentralbord

Send oss en melding via kontaktskjemaet

Vi leverer våre tjenester i hele Viken og Oslo.