Bilde av en ansatt som jobber i et strømskap

Byggestrøm

Byggestrøm for ethvert behov, til enhver tid. Om du er privatkunde, bedrift, offentlig anskaffer, byggentreprenør eller eventbyrå så kan Electrix bistå med byggestrøm til ditt prosjekt i den perioden det trengs. Ingen jobb er for liten og ingen jobb er for stor. Via våre samarbeidspartnere, kan vi matche ethvert behov du har.

Hvorfor velge Electrix?

Nettselskaper leier vanligvis ikke ut byggestrøm og midlertidige anlegg. Dette er det normalt elektroentreprenører og installatører som gjør. Alle som tilbyr leie av byggestrømskasser må være autorisert og godkjent av nettselskapet. Netteier skal godkjenne installasjonsarbeidet før tilknytningen skjer.

I til- og frakoblings-prisen ligger det et ansvar og en godkjenning fra netteiers nett og arbeidet må utføres av sertifiserte montører. Ikke engang elektrikere har godkjenning for fra- og tilkobling.

Det er svært strenge krav til utførelse og det gjelder enten det er privat eller profesjonell aktør som leier byggestrømskassa.

Hvilket behov har du?

Det er viktig å ha nok kapasitet og spenningskvalitet når du starter et byggeprosjekt.

Normalt trenger du byggestrømskasse med:

  • 63A, til bygging av ett til to hus
  • 125A til mindre prosjekter, som for eksempel rekkehus og 4-mannsboliger eller lignende

    For større prosjekter tar vi gjerne et møte, så vi sammen kan avdekke behovet og komme til riktig løsning.

Hva får du som kunde?

Hos oss i Electrix er det viktigste at du er fornøyd og føler deg ivaretatt. Vi vet du kommer til å oppleve eksepsjonell service hele veien.

Med tilpassede datasystemer har vi full oversikt over logistikk, produkter og tjenester. Dette gir deg  rask levering med høy kvalitet. Vi har en egen portal for henvendelser der du enkelt kan bestille nye produkter og tjenester, få oversikt over det du allerede har bestilt, og lett gi oss beskjed når anlegget skal tas ned.

Vi kan tilby 24-timers vakt og utrykning om du har behov for det. Sånn blir strømmen hele tiden ivaretatt på anlegget. Vi utfører oppdrag i hele Viken og Oslo.

Produkter og tjenester

Kontakt oss

Sentralbord

Send oss en melding via kontaktskjemaet

Vi leverer våre tjenester i hele Viken og Oslo.