AUS - Arbeid under spenning

Du trenger ikke miste strømmen selv om vi jobber.

Hvorfor velge Electrix?

Electrix har bred kompetanse og alt tilgjengelig verktøy og utstyr til å utføre alle typer AUS-oppdrag på de fleste anlegg. Uansett terreng, uansett hvor det ligger. Uansett hvor utilgjengelig det måtte være. Vi tar jobber i hele Viken og Oslo.

AUS kan i mange tilfeller konkurrere med tradisjonelt arbeid allerede før man begynner å regne på sparte KILE-kostnader. I tillegg kommer verdien av å ha fornøyde kunder som slipper å oppleve at strømmen blir borte.

Montørene våre har alle nødvendige kurs og sertifiseringer for å utføre AUS-oppdrag der vi bruker moderne metoder med både hanske og stang.

Vi har flere referanseprosjekter å vise til:

  • AUS-utskifting av 66kV stolper for Bane Nor
    Mastepunkt med 20 meter høye stolper med linje i vinkel og endestrekk to veier.
    Her benyttet vi mobilkraner, gravemaskiner, AUS-lift og flere montører for å kunne utføre utskiftingen uten strømavbrudd på en viktig forsyning til Østfolds jernbanenett.
  • AUS-utskifting av hengeisolatorer for 66kV linje for Andøy Energi
    Utskifting av isolatorer med svekkede komponenter grunnet vær og vind over lang tid. En viktig forbindelse ble holdt i drift under arbeidene med utskiftingene.
  • AUS mastebytter 24kV distribusjonsnett for Rakkestad Energi

Komplett AUS-utskifting av stolper i 24kV distribusjonsnett, både med isolerstangmetoden og med hanskemetoden i AUS-lift.

Produkter og tjenester

Kontakt oss

Sentralbord

Send oss en melding via kontaktskjemaet

Vi leverer våre tjenester i hele Viken og Oslo.